Aróma difuzér - zvlhčovač vzduchu 180ml USB, Iso 22542

  • Výrobcovia ISOTRA
  • Kód produktu: 25031
  • Dostupnosť: Skladom
  • 15,90€

  • Bez DPH: 13,25€
ZARIADENIE 3 v 1  - je mimoriadne tiché a prenosné. Zvlhčovač vzduchu , ktorý dostatočne zvlhčí miestnosť v byte. Jeho moderný vzhľad sa hodí do každého interiéru a vôňa, ktorú vydáva, dodá vášmu domovu nádych elegancie. Prístroj má navyše integrovanú RGB LED lampu s ohňovým efektom a možnosťou aromaterapie. 
TICHÁ PREVÁDZKA - zvlhčovač produkuje paru a nevydáva prakticky žiadny zvuk - je to jeden z najtichších modelov na trhu, preto neruší členov domácnosti - je vhodný najmä pre deti , ktoré majú často ľahký spánok. Zvlhčovač neovplyvňuje vaše každodenné aktivity ani prácu. Bez problémov môže behať aj v noci a spánok to nebude rušiť , práve naopak – zlepší jeho kvalitu a používatelia budú oddýchnutí. Stúpajúca hmla vám pomôže uvoľniť sa a minimalizovať stres nahromadený počas dňa.     
NÍZKA SPOTREBA ENERGIE - 6,5W zvlhčovač šetrí energiu  Používanie zvlhčovača nezaťaží váš domáci rozpočet , jeho účinnosť postačí na zvlhčenie vzduchu vo vašom byte, dome či kancelárii a príjemnú vôňu.
Atraktívny vzhľad -  Zvlhčovač má moderný dizajn. Úspešne ho môžete použiť ako exkluzívnu dekoráciu. Vďaka svojim kompaktným rozmerom nezaberie veľa miesta a zmestí sa na každý pracovný alebo nočný stolík.
ŠPECIFIKÁCIE -  3v1: lampa + zvlhčovač vzduchu + aromaterapia RGB LED osvetlenie: 7 farieb čierna farba Materiál: plast zvlhčujúci: áno aromaterapia: áno tichá: áno Kapacita: 180 ml Výkon: 6,5 W Dĺžka napájacieho kábla: 100 cm Rozmery: 9 ,8 x 17 x 7,2 cm Hmotnosť: 0,297 kg Hmotnosť v balení: 0,389 kg. 
ŠPECIFIKÁCIA: 
3v1: lampa + zvlhčovač vzduchu + aromaterapia
RGB LED osvetlenie: 7 farieb
Farba: čierna
Materiál: Plast
Hydratačné: áno
Aromaterapia: áno
Ticho: áno
Kapacita: 180ml
Výkon: 6,5W
Dĺžka napájacieho kábla: 100 cm
Rozmery: 9,8 x 17 x 7,2 cm
Hmotnosť: 0,297 kg
Hmotnosť balenia: 0,389 kg
- zvlhčovač
- kábel USB-USB Type-C
- 3 esenciálne oleje
- 00022542

Napísať recenziu

Prosím prihláste sa alebo zaregistrujte pre pridanie recenzie

Súvisiace produkty