Sada krájacích podložiek Joseph Joseph Duo 80079

  • Výrobcovia Joseph Joseph
  • Kód produktu: 15340
  • Dostupnosť: Vypredané
  • 14,80€

  • Bez DPH: 12,33€

Sada krájacích podložiek Joseph Joseph Duo 80079



Sada 3 plastových krájacích podložiek umožňuje oddelené krájanie zeleniny, mäsa a varených potravín. Otvor je tvarovaný ako klip umožňujúci spojenie podložiek k sebe.


Páčia sa vám výrobky JOSEPH JOSEPH, ale cena je pre vás vysoká? Zoznámte sa s kolekciou Duo! Duo ponúka inovatívne nápady britskej značky JOSEPH JOSEPH v cenových reláciách prijateľných pre každú domácnosť.


POUŽITIE PLASTOVÝCH dosiek:
Rovnako ako lopáriky drevené, užívame aj plastové doštičky na krájanie preto, aby sme si krájaním nepoškodzovali pracovnú dosku. Aj vtedy, ak sú pekné ako výrobky JOSEPH JOSEPH, budú v priebehu použitia na ich povrchu pribúdať zárezy. Podložky z tvrdých materiálov, na ktorých nezostávajú po krájaní stopy (sklo, kameň), nie sú plnohodnotnými krájacím doskami - nože sa pravidelným krájaním na tvrdom povrchu tupia (multifunkčné sklenené podložky odporúčame užívať len k občasnému krájaniu - napr. pri servírovaní syrov, údenín, ovocia a pod.)



Výhodou plastových dosiek je ich odolnosť a minimálne nároky na údržbu. Drevené doštičky možno len opatrne oplachovať, nepatria do umývačky, povrch vyžaduje pravidelné olejovanie, zvýšená opatrnosť je potrebná aj pri ich sušení. S plastovým doskou nič podobné neriešite. Môžete ich ľubovoľne namáčať, umývať spolu s riadom ručne aj v umývačke riadu, povrch sa nemusí nijako ošetrovať. Hoci je povrch plastových líšt veľmi odolný a možno ho dôkladne čistiť, odporúčame mať v domácnosti viac dosiek pre oddelené krájanie zeleniny, surového mäsa, varených pokrmov a pečiva.


Parametre:


Farba: červená, biela, zelená

Materiál: polypropylen

Veľkosť: 34,2 cm, 24 cm, 0,5 cm

Značka: Joseph Joseph

Napísať recenziu

Prosím prihláste sa alebo zaregistrujte pre pridanie recenzie

Súvisiace produkty

Štítky: kuchynské doplnky Joseph joseph