Ultrazvukový peelingový prístroj Iso 10484

  • Výrobcovia ISOTRA
  • Kód produktu: 23208
  • Dostupnosť: Vypredané
  • 14,90€

  • Bez DPH: 12,42€

Časom sa pokožka môže zvráskaviť, zmeniť farbu a ovisnúť. Je to spôsobené vystavením pokožky slnečnému žiareniu, prirodzeným starnutím, akné a genetickými podmienkami. Výrobky, ako sú séra, pleťové vody a hydratačné krémy, pôsobia na povrchu pokožky, ale zvyčajne nepreniknú hlboko do pokožky a nemajú žiadny účinok na kolagén v hlbších vrstvách pokožky. Tento výnimočný kozmetický nástroj ponúka jedinečné, hlbšie a stimulujúcejšie účinky: Kolagén regeneruje, vypína pleť, zlepšuje tón pleti a jej celkový vzhľad. Prístroj eliminuje potrebu nákladných a niekedy bolestivých ošetrení na zlepšenie stavu pokožky. Pomocou prístroja môžeme vykonať ultrazvukový kavitačný peeling v pohodlí vášho domova.

ULTRAZVUKOVÝ KAVITAČNÝ PEELING

Toto ošetrenie spočíva v čistení pokožky ultrazvukovými vlnami, umožňuje dôkladne odstrániť prebytočný maz z pórov a vlasových folikulov, zbaviť sa zrohovatenej epidermy, čiernych bodiek a baktérií. Kavitačný peeling pôsobí na pokožku jemne prostredníctvom vibrácií bez použitia elektrickej energie. Používanie tohto prístroja umožňuje hĺbkovú regeneráciu pleti prostredníctvom rýchlej a účinnej obnovy a hĺbkového čistenia pleti, čo vedie k viditeľne viditeľnej obnove a osvieženiu pleti.

VERSATILITA - Prístroj kombinuje exfoliáciu a ultrazvuk - čistí pleť ultrazvukom pomocou fyziologického roztoku, tonika alebo vody. Vplyvom ultrazvukových vibrácií tieto bublinky praskajú a zároveň rozbíjajú odumreté bunky. Výsledkom ošetrenia je hĺbková hydratácia, osvieženie a upokojenie poškodenej pokožky. Toto ošetrenie nespôsobuje podráždenie, preto je vhodné pre citlivú pleť.

PRAKTICKÉ - Aplikácia prístroja nie je pre našu pokožku nijako bolestivá a používanie prístroja má mnoho výhod, t. j. odstraňuje akné a rôzne typy zafarbenia či jaziev, redukuje vrásky, vyživuje a zlepšuje pružnosť pokožky či spomaľuje proces starnutia.

ŠPECIFIKÁCIE - Farba: čierna; Materiál: plast; Kábel USB: áno; Počet koncoviek: 2; Rozmery (D/Š/V): 17,5x5,5x1,5 cm; Hmotnosť: 0,10 kg; Hmotnosť v balení: 0,20 kg

BEZDRÔTOVÝ - zariadenie na tvár je bezdrôtové. Má vysoko účinnú lítium-iónovú batériu, ktorú možno dobíjať pomocou štýlovej sieťovej nabíjačky. Všetko bolo vyhotovené v jasných, žiarivých farbách, ktoré budú určite vyzerať skvele v každej kúpeľni alebo na každom toaletnom stolíku.

DIZAJN - Zariadenie bolo navrhnuté s ohľadom na najnáročnejších používateľov. Vďaka špeciálne tvarovanej rukoväti zariadenie padne do každej ruky. Je mimoriadne ľahký. Vďaka minimalizovanému počtu tlačidiel je jeho používanie mimoriadne jednoduché. Súčasťou balenia sú aj dva vymeniteľné nadstavce na prístroj.

Zariadenie na vykonávanie kavitačného peelingu, faceliftu a Sonoforéza! Kavitačná peeling je kozmetický postup uskutočňovaný pomocou ultrazvuku a vody. Používa sa hlavne pre bezkontaktné a bezbolestné čistenie tváre od pórov a iných nečistôt , ktoré sa odstraňujú pomocou ultrazvukových vĺn generovaných zariadením. Ultrazvukové vlny v prítomnosti vody nanášané na povrch kože tváre vytvárajú mikroskopické bubliny naplnené zriedeným plynom. Výhody liečby: Hlboko stimuluje epidermis a zlepšuje vstrebávanie všetkých kozmetických prípravkov. Účinne odstraňuje škvrny, vrásky, pupienky, nadržanú vrstvu epidermis a zvyšky v póroch, takže pokožka vyzerá svieža, vyčistená a pružná. Uvoľňuje póry z nadbytočného mazu, baktérií a toxických látok. Dáva pokožke okamžitú žiaru. Stimuluje krvný obeh. Zlepšuje výmenu iónov, zvyšuje produkciu kolagénu, elastínu a kyseliny hyalurónovej. Špecifikácia: Čierna barv a; materiál: plast; USB kábel: áno; počet tipov: 2; rozmery (dĺžka / šírka / výška): 17,5 x 5,5 x 1 , 5 cm; hmotnosť: 0,10 kg;

00010484

Napísať recenziu

Prosím prihláste sa alebo zaregistrujte pre pridanie recenzie

Súvisiace produkty